zondag 27 juni 2010

Baseball, Chicago and Wisconsin Dells

Juni is baseball time. Mark en Manon spelen voor the Rolfe Rams. Manon zit in de T-ball en Mark in de coachpitch.





20/21/22 Juni waren we in Chicago. We moesten naar het Nederlands Consulaat voor nieuwe paspoorten. Eerst hebben we pasfoto's laten maken in sears downtown. We hadden een parkeerplaats gevonden, maar toen we weer buiten waren was onze auto weg. Ik had de auto te dicht bij de brandweerkraan geparkeerd en toen hebben ze de auto weggetakeld. We zijn toen met de taxi naar de berging gebracht waar we $160,- moesten betalen om de auto terug te krijgen. De volgende dag zijn we maar met de taxi naar het consulaat gegaan. Dat werkt veel beter.





Dinsdagmiddag zijn we naar Wiscinsin Dells gegaan. Woensdag hebben we de hele dag in Noah's Ark (grootste waterpark van Amerika) http://www.noahsarkwaterpark.com/ geweest. Hieronder een paar filmpjes.
Er is veel te doen in Wisconsin Dells. ( http://www.dells.com/ )








Ongeveer 20 minuten nadat we noah's ark hadden verlaten en nog even gingen kijken bij de go-carts begon het te regenen. Na 5 minuten was dit het resultaat.



Donderdag morgen hebben we nog gego-cart. De junior go-carts ging Mark te langzaam en de grotere go-carts was hij nog te klein. Toen hebben we de duo go-carts genomen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten